Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia erilaisiin Näsilinnaa koskeviin kysymyksiin. Ellet löydä vastausta, ota yhteyttä!

create your own web page
  • MUSEO MILAVIDA - Museo Milavidan opastettuja kierroksia tulee tiedustella suoraan museosta puh. 040 831 4054 tai milavida@tampere.fi. Normaalit museoliput myy Café Milavida.
  • NÄSILINNA ON  ESTEETÖN - Näsilinnasta löytyvät pyörätuoliramppi, inva-wc sekä hissi jolla pääsee helposti 2. kerrokseen. 
  • PYSÄKÖINTI - Näsilinna sijaitsee Näsinpuistossa, jossa ei valitettavasti ole paikoitustilaa asiakkaille. Pääsisäänkäynnin vieressä on yksi invapaikka. Asfaltoitu tie Näsilinnan pihaan nousee Kuninkaankadun päästä Tallipihan ja Finlaysonin palatsin välistä. Pihaan voi jättää ihmisiä kyydistä henkilöautosta, taksista tai bussista, mutta kuljettajan tulee pysäköidä ajoneuvo esimerkiksi kadunvarsipaikoille (Näsijärvenkadun päässä ilmaisia kadunvarsipaikkoja), parkkihalliin (P-Plevna tai P-Anttila), läheisen Nääshallin paikoitusalueelle (4h pysäköintikiekolla) tai Mustanlahden satamaan (2h pysäköintikiekolla).  Pysäköintipaikat kartalla.


Osoite

Näsilinna
Milavidanrinne 8
33210 Tampere
* * * * * 
Email: myynti@ravintola.fi
Puh. 0100 5500
(Ravintola.fi:n myyntipalvelu)
(0,38 € / min + pvm / mpm)

Aukioloajat

Näsilinna Toimii tilausravintolana.
Museo Milavidan ja Cafe Milavidan aukioloajat.